SSL: Installasjon av Let’s Encrypt SSL sertifikat. Skriv ut

• 99

Bruk denne veiviseren for å aktivere gratis Let’s Encrypt SSL Sertifikat på ditt domenenavn.

1. Logg inn i kundeweb.

2. Klikk på knappen for "DirectAdmin" i listen på førstesiden bak det domenenavnet du vil administrere.
    Hurtigknapper i kundeweb

3. Klikk på menyknappen i menyen, velg "Account Manager" og klikk "SSL Certificates".

4. For å bruke "Let’s Encrypt" velger du "Get automatic certificate from ACME Provider". Deretter får du noen valg under.
    Du kan velge "Wildcard" dersom du ønsker at sertifikatet skal gjelde for alle verter. Hvis ikke kan du klikke av i listen under. Vi har valgt "your-domain.no" og "www.your-domain.no".
    MERK! Disse sertifikatene er kun for web. De vil ikke fungere for å signere tjenester som e-post, ssh/sftp o.l.

5. Klikk på den grønne "Save" knappen for å aktivere ditt nye SSL sertifikat. Det tar noen få minutter før sertifikatet er klart.

6. Etter at SSL sertifikatet er installert kan du velge å aktivere "Force SSL with https redirect" og klikke den hvite "Save" knappen. Da vil all trafikk tvinges over på https for din side.

7. Du kan teste din side med https hos https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html
    Om din score blir lavere enn A, vil vi veldig gjerne ha tilbakemeldinger da vi prøver å alltid holde tjenesten så bra som mulig.

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt med oss!

Sist oppdatert: 2023-12-28