E-post: Endre passord for e-postkonto. Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du kan endre passord for en e-postkonto i kundeweb.
MERK! Brukeren selv kan endre passord direkte i webmail som vist i denne guiden.

1. Logg inn i kundeweb

2. I listen på førstesiden, klikk på "Opprette/endre e-post" for ditt domenenavn.

3. Finn kontoen du vil endre og klikk på knappen for å endre passord bak e-postkontoen.

4. Skriv inn eller generer et nytt passord og klikk "Lagre".

5. Det nye passordet skal fungere innen får minutter.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss.