Database: Opprett ny database. Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du oppretter en ny database på ditt webhotell.

1. Først må du logge inn på kundeweb

2. På førstesiden klikker du på "Tjenester".

2. Find eller søk etter din tjeneste i listen. Klikk deretter på den grønne "Aktiv"-knappen bak tjenesten du vil opprette databasen på.

3. Litt ned på siden under "Din konto" klikker du på "Databaser".

4. Du vil nå få opp en listen over databasene som er opprettet (hvis du har noen). På toppen er en knapp for "Opprett database".
I skjemaet som kommer opp setter du inn informasjon som vist under.
Vi anbefaler et sterkt passord eller du kan trykke på knappen for "Generer" så lager vi et for deg.

5. Klikk på knappen "Opprett" og din nye database vil være klar til bruk innen noen få minutter. Du benytter "localhost" for å koble til din database.

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp.