Min konto er sperret/mitt domenenavn virker ikke. Hva gjør jeg? Print

• 2

Dersom ditt domene ikke fungerer eller din konto er blitt sperret, bør du først sjekke om du har betalt alle fakturaer til oss. Om du har en faktura som er forfalt og ikke betalt, kan det være årsaken. Du kan se fakturaene dine ved å logge på kundeweb.

Hvis du har en ubetalt faktura, anbefaler vi deg å betale denne med kredittkort. Ved kredittkortbetaling vil kontoen bli aktivert igjen umiddelbart.

Dersom alle fakturaer er betalt og din konto fortsatt er sperret eller ikke fungerer, må du ta kontakt med kundeservice. Det kan da være andre årsaker til at kontoen din er blitt stengt. F.eks. kan det være et sikkerhetshull på siden, utsendelse av spam eller andre årsaker som gjør at kontoen bruker for mye ressurser el.l.

Ta kontakt med kundeservice for mer hjelp eller veiledning.

Ikke nøl med å benytte vår vakttelefon dersom din konto ikke fungerer som normalt.