Database: Endre passord for databasebruker Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du bytter passord for en databasebruker. Først må du logge inn på kundeweb.

1. Klikk på "tjenester" på første siden.

2. Finn den tjenesten/domenenavnet du vil administere og klikk den grønne aktiv-knappen bak tjenesten.

3. Litt ned på siden finner du en knapp for "Databaser".

4. Klikk på "Brukere" og velg deretter nøkkelen bak den brukeren du vil bytte passordet på.

5. Vi anbefaler og trykke "Generer" for å få et sikkert passord. Alternativt kan du velge ditt eget passord. Klikk deretter "Endre".

6. Ditt passord blir oppdatert umiddelbart.

Ta kontakt med kundeservice dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.