Filer: Nullstille passord for systembruker (SSH/SFTP) Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du finner informasjon du trenger for å koble til med SSH/SFTP og hvordan du nullstiller passordet til din bruker.

1. Logg inn på kundeweb.

2. Klikk på "Alle funksjoner" bak det domenenavnet du vil ha tilgang på med SSH/SFTP.
    Hurtigknapper til funksjoner

3. I venstremenyen under "Handlinger" velger du "Bytt passord for 'dinbruker' (SFTP)".
    Bytt passord

4. På siden for å bytte passord vil du få opp informasjon om server, port og brukernavn. Du kan nå nullstille passordet ved å velge et selv eller ved å generere et passord. Husk å bruk et sikkert passord som gjerne består av en kombinasjon av små og store bokstaver, tall og spesialtegn. F.eks. kan et godt passord være som følger: "Jeg_lager_m|n_hjeMMes1de_selv".
    SSH/SFTP informasjon

5. Lagre endringene når du er ferdig og i løpet av noen sekunder er du klart til å logge på med SSH/SFTP.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål!