Mac: Hvordan sette opp e-post med Mail? Skriv ut

• 0

I denne veiviseren vil vi vise deg hvordan du legger til en epost konto inn i Mail på en Mac OSX maskin. Før du starter, påse at epostkonto er laget på ditt domenet, samt at du har rett passord.

1. Start Mail, og klikk"Mail" i topp menyen, og velg "legg til konto.."

2. Klikk på valget "annen Mail-konto..." og trykk på knappen "Fortsett".

3. Fyll inn ditt navn, epostadresse og passord og klikk "Logg på".

4. Kontroller at du har innkommende og utgående  server rett satt opp, mail.nordhost.no på begge. Kontotype bør være IMAP. Trykk på "logg på".

5. Din konto er nå satt opp og klar for bruk. Velg hvilken program som du ønsker å bruke med denne kontoen.
    Så trykk "ferdig".

Om du har noen spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss.