DNS: Administrer DNS-innstillinger (sonefil).

I denne veiviseren vil vi vise deg hvordan du administer din sonefil for å legge til eller fjerne oppføringer.

1. Først må du logge inn på kundeområdet.
  2. Klikk på "Endre sonefil" for domenet du ønsker å administere DNS-innstillinger for.

3. For å legge til en oppføring, klikk på "Legg til oppføring".

4. Først må du velge hvilken oppføring du ønsker (A, CNAME, MX eller lignende).

A-record:
    Type: Velg"A" for å lage en A-record

Navn: Navnet for oppføringen du ønsker å lage. I denne veiviseren legger vi til server.nordhost.no.
    Husk å legge til punktum (.) på slutten av domenenavnet.

Verdi: IP adressen til oppføringen.

CNAME:
    Type: Velg "CNAME".

Navn: Navnet for oppføringen du ønsker å lage. I denne veiviseren legger vi til server.nordhost.no.
    Husk å legge til punktum (.) på slutten av domenenavnet.

Verdi: Målet. I dette tilfellet web1.nordkapp.net.
    Husk å sette inn punktum (.) på slutten av domenenavnet.

MX-records:
    Type: Velg "MX".

Navn: Domenet du ønsker å legge til ny MX for. I dette tilfellet bruker vi nordhost.no, men du må endre det til ditt domenenavn.
    Husk å legge til punktum (.) på slutten av domenenavnet.

Prioritet: 0 eller høyere. Anbefalte verdier: 0, 10, 20, 30, 40, 50.

Lavest nummer har høyest prioritet.

Verdi: Målet epost skal leveres til. I dette tilfellet, aspmx.l.google.com. for leveranse til
    Google.
    Husk å legge til punktum (.) på slutten av verdi.

Merk: Sørg for å slette oppføringer som peker til våre servere, om du ønsker at epost skal leveres til Google, Microsoft eller andre.

Klikk på "create" for å lagre oppføring.

5. Etter oppføring er lagret vil den vises som dette. For å slette en oppføring, klikk på søppelkasse-ikonet bak oppføring.

6. TTL (Time To Live) på en oppføring vil følge standard, normalt er TTL 1800 sekunder. Om du ønsker å endre TTL, vennligst kontakt oss.
    Vi jobber med å få TTL tilgjengelig direkte i vårt system.

Om du har noen spørsmål, kontakt oss for assistanse.