Annet: Bytte PHP versjon Skriv ut

• 2

I denne guiden viser vi deg hvordan du endrer versjon av PHP for ditt domenenavn.

1. Logg inn på kundeweb.

2. Klikk på knappen med «Alle funksjoner» bak det domenenavnet du vil endre PHP-versjon på.

Hurtigknapper i kundeweb

3. Bla litt ned på siden under «Din konto» og klikk på knappen for «Domenenavn».

4. Klikk på blyanten bak ditt domenenavn for å endre innstillingene.

5. Under «PHP-versjon» kan du velge mellom de versjonene av PHP som er installert på serveren.

6. Klikk på «Lagre». Du har nå endret PHP-versjon på ditt domenenavn. Vær oppmerksom på at det kan ta 1-2 minutter før endringen blir aktiv.

Savner du en versjon av PHP eller har spørsmål og trenger hjelp, er det bare å ta kontakt med oss.

Sist oppdatert: 2023-04-20