E-post: Slette e-post konto/bruker. Skriv ut

• 0

Hvordan slette en epost konto på ditt webhotell/domenenavn.

1. Først må du logge inn på kundeweb.

2. Etter du har logget inn, trykk på knappen "Opprette/endre e-post" for ønsket domenenavn.

3. Da skal du se listen over aktive e-postkontoer på ditt domenenavn. Det er to måter å slette på:

1. Marker den eller de kontoene som skal slettes, og trykk "Slett" på toppen.

2. For å slette en konto, finn den kontoen du vil slette og trykk på papirkurven bak kontoen.

4. Det vil da komme opp en dialogboks for å bekrefte slettingen av kontoen(e).

NB! Handlingen kan ikke angres.

Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du ta kontakt med brukerstøtte.