Webmail: Bytte passord på e-postkonto Skriv ut

• 1

I denne guiden viser vi hvordan du kan endre passordet på din e-postkonto via webmail.
MERK! Hvis du ikke vet nåværende passord på din e-postkonto må du ta kontakt med eieren av tjenesten for å bytte passord via kundeweb.

1. Logg inn på webmail med din e-postkonto.

2. Klikk på "Innstillinger" og velg "Passord".

3. Klikk "Lagre" og ditt passord blir oppdatert umiddelbart.

Om du har spørsmål eller trenger hjelp, er det bare å ta kontakt med oss.