Domenenavn: AUTH-ID/EPP kode Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du finner AUTH-ID/EPP-koden for ditt domenenavn i kundeweb.

1. Logg inn i kundeweb.

2. Klikk på "Domener" i oversikten på første side.

3. Finn ditt domenenavn i listen, og klikk på domenenavnet for å gå videre.

4. Klikk på "Få AUTH-ID/EPP kode".

5. Dersom det ikke kommer opp en kode, eller du ikke har dette valget, ta kontakt med oss for hjelp.
    HUSK at tjenesten må sies opp i egen e-post til oss. Det er viktig for at vi skal få stoppet fakturering.

Har du andre spørsmål eller trenger hjelp, er det bare å ta kontakt!

Updated: 2023-08-23