Bestilling: Når blir min bestilling aktivert? Skriv ut

• 80

Vi aktiverer normalt bestillinger fortløpende i normal kontortid. Det hender noen av oss jobber utenfor kontortiden og da blir de og aktivert.

Husk at du ved bestilling av .no domenenavn må sende inn egenerklæring før en bestilling kan aktiveres.

• Ved nyregistrering vil normalt et domenenavn være aktivt i løpet av 2-4 timer etter aktivering.
  • Ved flytting av .no domenenavn tar det normalt 2-4 timer fra aktivering til tjenesten er aktiv hos oss.
  • Ved flytting av andre typer domenenavn kan prosessen ta opptil 7 dager fra aktivering.

I noen svært få tilfeller blir bestillingen stoppet av vår automatiske verifiseringsprosess og vil krever utvidet ID sjekk. Du vil da bli kontaktet av oss pr e-post.

Har du spørsmål til aktivering av din konto kan du ta kontakt med oss.

Sist oppdatert: 2032-04-24