Mobil: Hvordan sette opp e-post på iPhone/iPad. Skriv ut

• 4

I denne guiden viser hvordan du setter opp en ny epost konto på din IOS enhet.

1. Klikk "Innstillinger" og "Mail" fra menyen.

2. Klikk på "Kontoer".

3. Klikk på "Legg til konto".

4. Klikk på "Annen".

5. Klikk på "Legg til e-postkonto".

6. Skriv inn navnet ditt, e-postadressen din, passordet og en beskrivelse av kontoen.

7. Legg inn din informasjon som vist under.
    Alle feltene med grønn strek under må være korrekt. Alle våre kunder skal benytte mail.nordhost.no som server for innkommende og utgående e-post.
    Passordet har du eller den som satte opp kontoen valgt når
    kontoen ble opprettet. Dersom du er usikker på om du har riktig passord kan du forsøke å logge på webmail for å verifisere passordet.

8. På denne siden trenger du bare å trykke på "Arkiver" og din konto vil være klar til bruk.

Din konto skal nå være klar til bruk. Klikk på ikonet for "Mail" på din iPhone eller iPad for å åpne din e-post.

Om du har noen spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss.

Updated: 2023-08-19