Denne veiviseren viser hvordan du setter opp en ny epost konto på din IOS enhet.

Følg oppsettet under.

1. Klikk "Innstillinger" og rull ned og klikk på "Passord og Kontoer".

Setting

2. Klikk på "Legg til konto".
Add Account

3. Velg "Annen" som konto type for å fortsette.
Account Type

4. Klikk på "Legg til epost konto".
Add Mail Account

5. Legg inn  din informasjon som vist under. Endre "Epost" adresse til din epost, og "Passord" til det som ble brukt når du lagde denne epostadressen creating the account. Trykk så på "neste" på toppen.
New Account

6. På neste siden, sett inn informasjon som vist under.

Legg merke til "Vertsnavn" på både inn og utgående server er mail.nordhost.no for alle kontoer  i vårt system.

"Navn", "Epost", "Beskrivelse" og "Passord" er unik for hver konto. Når alt er satt inn rett, trykk "Neste" knappen , og din konto blir verifisert mot vårt system.
Account Settings

7. På denne siden, trenger du bare å trykke på "Lagre" knappen og din konto vil være klar.
All Done

Da var konto satt opp.

Om du har noen spørsmål,  Ta kontakt med oss når som helst.