Hvordan setter jeg opp Exchange i Outlook 2011 for Mac OSX?

Hvordan setter jeg opp Exchange i Outlook 2011 på Mac OSX?

I denne guiden viser vi hvordan du kan sette opp vår Exchange tjeneste i Outlook 2011 på Mac OSX.

Start først Outlook 2011 på din Mac. Dersom det ikke kommer opp en veiviser for ny Exchange konto, så klikker du på "Verktøy" og videre på "Kontoer..." i menyen på toppen.

Vinduet under kommer da opp, og her trykker du på ikonet for "Exchange-konto".

I neste vindu fyller du ut informasjon som under. Husk at brukernavn og passord må være helt korrekt, og at passordet skiller på små og store bokstaver.

VIKTIG! Hak av for "Konfigurer automatisk" og klikk på knappen "Legg til konto".

Du vil få en advarsel om at du blir videresendt til autodiscover.exchange-login.net som er vår server for Exchange. Her klikker du av for "Bruk alltid mitt svar for denne serveren" og knappen "Tillat". Denne advarselen kan komme to ganger, men etter det skal maskinen din huske svaret ditt.

Kontoen er nå lagt til. Du vil se at det blir et "grønt" lys framfor kontoen din når den er koblet til.

Når du har satt opp kontoen kan du lukke vinduet og din Exchange konto er nå klar til bruk på din Mac.

For å sikre at kalender, kontakter, oppgaver og notater blir synkronisert må du hake av for dette i hovedvinduet under hver fane.

Velg f.eks. "Kalender" nede i venstre hjørne. Deretter vil du kunne hake av for at "Mine kalendere" skal synkroniseres mot din konto på Exchange serveren.

Fjern haken for "På min datamaskin" dersom du ikke har noe liggende der fra før. Da vil bare kalenderen som er knyttet mot Exchange vises.

Gjør det samme under "Kontakter", "Oppgaver" og "Notater".

Ta kontakt med brukerstøtte dersom du har behov for mer hjelp eller har noen spørsmål!