Tilgang: Logg inn i kundeweb Skriv ut

• 143

I denne guiden viser vi hvordan du logger inn på kundeweb hos oss.

1. Klikk på "Kundeweb" i menyen på førstesiden for å komme til innlogging.
    meny utlogget

2. Skriv inn din e-post og passordet du har valgt ved bestilling av tjenesten.
    Innlogging til kundeweb

3. Ved førstegangs innlogging må du aktivere 2-faktura autentisering for din bruker:
    Aktivering av 2FA

4. Etter aktivering av to-faktor autentisering vil menyen for "kundeweb" på toppen endre seg til en nedtrekksmeny med valg for kundeweb:

Har du spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss!

Sist oppdatert: 2032-04-24