Dersom du har laget en regel i Outlook eller tilsvarende e-post program og fortsatt får inn meldinger som er spam i innboksen din ønsker vi gjerne at du videresender dem til oss for gjennomgang.

I denne guiden viser vi deg hvordan du enkelt kan videresende de til oss.

Marker den meldingen du ønsker å sende videre til oss og velg "Mer" fra menyen på toppen under "Hjem" fanen.
Velg deretter "Videresend som vedlegg".

Meldingen kommer da opp som en ny e-post med et vedlegg. Skriv inn adressen abuse@nordhost.no i feltet "Til".
Skriv gjerne en kort melding til oss også, og velg deretter "Send".

Meldinger som ikke blir markert som spam som blir sendt til oss vil vi gå gjennom for å se om vi kan justere på våre filter.
Vi takker for din hjelp.

Om du har spørsmål eller kommentarer kan du ta kontakt med oss.