iOS: Legge til egen signatur i Outlook for iOS. Print

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du endrer signaturen i Outlook for iOS.
Denne guiden er laget på iPhone, så det kan avvike noe til iPad.

1. Start Outlook for iOS.

2. Klikk på dine initialer øverst til venstre.

3. Klikk deretter på tannhjulet som kommer opp helt nede til venstre.

4. Rull ned til "Email" og finn signaturen din. Klikk på den for å endre.

5. Bytt ut teksten med din egen signatur. Trykk deg ut av innstillingene for å lagre.

Har du spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice.