Domenenavn: Hvordan legge til og fjerne domenenavn Print

• 0

I denne guiden viser vi hvordan Pro Hosting kunder kan legge til domenenavn og fjerne domenenavn fra en Pro Hosting konto.
Merk at dette kun gjelder Pro Hosting. Kunder med vanlig webhotell må bestille ekstra domenenavn.

Legge til domenenavn

1. Logg inn på kundeweb.

2. På førstesiden i listen klikker du på knappen for alle funksjoner bak din Pro Hosting konto.

3. Bla ned til knappen for et-klikk innlogging i DirectAdmin.

4. Du blir videresendt til DirectAdmin. På førstesiden i DirectAdmin er det en boks for domenenavn. Klikk på "Add new".

5. I neste boks skriver du inn det nye domenenavnet du vil legge til.

I tillegg kan du sette egne begrensninger for ditt ekstra domenenavn. Husk at din pakke alltid vil være en øvre grense på forbruk.
    Du kan og velge å aktivere/deaktivere SSL og PHP. CGI er ikke tilgjengelig på serveren, så den har ingen funksjon.

Trykk "Create" når du har lagt inn informasjon i skjema, og ditt nye domenenavn blir lagt til på serveren.
    Du vil finne mappen for det nye domenenavnet under /home/brukernavn/domains/nyttdomenenavn.no/public_html

Fjerne domenenavn

1. Logg inn på kundeweb.

2. På førstesiden i listen klikker du på knappen for alle funksjoner bak din Pro Hosting konto.

3. Bla ned til knappen for et-klikk innlogging i DirectAdmin.

4. I boksen for Domain Setup på førstesiden klikker du på "View all".

5. Marker det domenenavnet du ønsker og slette, det kommer opp en linje, trykk "Delete".

Domenenavnet blir nå fjernet fra systemet (det kan ta noen minutter før det er helt slettet).

Kontakt oss om du har noen spørsmål!