Utdatert info: Denne artikkelen inneholder utdatert info for innstillingene. Se https://nordhost.no/knowledgebase/172/Innstillinger-for-e-post.html  for oppdatert info.

MERK! Denne guiden er laget mot "nordhost.no". Domenenavnet (i dette tilfellet "nordhost.no") skal alltid byttes ut med ditt eget domenenavn. Ethvert forsøk på oppsett mot "nordhost.no" vil mislykkes siden denne ligger på en separat server.

NB! Denne guiden er laget for Android versjon 2.3.3. Avvik mot andre versjoner kan forekomme.

1. Start "E-post". Fyll inn e-postadresse og passord. Velg "Manuelt oppsett" og trykk "Neste".

2. Velg om du ønsker å sette opp POP3-konto eller IMAP-konto. I denne guiden benyttes POP3, men vi kan også anbefale bruk av IMAP. Oppsettet for IMAP er nesten identisk som for POP3.

3. Brukernavnet er hele e-postadressen. Passord er ferdig utfylt.

• POP3-server: pop.nordhost.no (husk å bytte med pop.dittdomene.no)
    • Hvis du har valgt IMAP-konto: imap.nordhost.no

• Sikkerhetstype: TLS (godta alle sertifikater)
  • Port: 110
  • Slett e-post fra serveren (valgfritt):
    • Aldri
    • Når jeg sletter fra innboks

4. SMTP-server

• SMTP-server: smtp.nordhost.no
  • Sikkerhetstype: TLS (godta alle sertifikater)
  • Port: 587
  • Hak av for "Krever pålogging"
  • Brukernavn og passord er samme som for innkommende server, ferdig utfylt.

5. Kontoalternativer. Begge er valgfrie.

• E-postsjekk frekvens
  • Varsle meg når e-post mottas

6. Konfigurer e-post. Kontonavn og visningsnavn.

• Gi denne kontoen et navn (valgfritt): demo@nordhost.no
  • Ditt navn (vises på utgående meldinger): Ola Nordmann

Klikk på "Utfør" og din konto skal være klar til bruk.