Mobil: Hvordan setter jeg opp e-post på Android? Skriv ut

• 151

Satt opp på Android 10

1. Start "E-post". Om du ikke har satt opp epostkontoer i appen fra før, gå videre til steg 4.

2. Inne i appen, trykk på tannhjulet (merket med rødt)

3. Trykk på "Legg til konto"

4. Om du ikke har noen epostkontoer allerede oppsatt i E-post appen, vil denne være den første siden.

Her velger du "andre".

5 .Fyll inn e-postadresse og passord. Velg "Manuelt oppsett" og trykk "Neste".

6. Velg om du ønsker å sette opp POP3-konto eller IMAP-konto. I denne guiden benyttes IMAP.

Oppsettet for POP3 er nesten identisk som for IMAP.

7. Brukernavnet er hele e-postadressen. Passord er ferdig utfylt.

• IMAP-server: mail.nordhost.no
    • Hvis du har valgt POP3-konto vil den også være: mail.nordhost.no

Sikkerhetstype: SSL

• Port: 993

• SMTP-server: mail.nordhost.no
  • Sikkerhetstype: SSL
  • Port: 465
  • Hak av for "Krever godkjenning for å sende e-post"
  • Brukernavn og passord er samme som for innkommende server, ferdig utfylt.

Klikk på "Logg på" og din konto skal være klar til bruk.

Har du spørsmål om noe, må du gjerne ta kontakt med kundeservice!