Om folkene og Nordhost

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Nordhost er en profesjonell leverandør av hosting- og skytjenester, domenenavn, samt server-, konsulent- og driftstjenester. Nordhost er akkreditert registrar hos Norid, som er ansvarlig for toppnivå domenenavn under .no. Vi har også en rekke partnere som hjelper oss å registrere domenenavn i store deler av verden. Nordhost har bred kompetanse og dyktige medarbeidere som setter stabilitet, tilgjengelighet og oppetid høyt. Vi skal være det beste valget og de beste løsningene for våre kunder.

Håvard
Håvard Dahlslett

Løsningsselger
Honningsvåg

Håvard jobber deltid og er ofte å treffe på kundeservice og vakttelefon. Med genuin interesse for gadgets og hosting, har han ansvaret for områder som salg og kundeservice. Håvard startet selskapet i 1999, og han eier selskapet sammen med Kristian, som ble med på starten av 2000-tallet, når selskapet ble et aksjeselskap.

image
Kristian
Kristian Rønningen

Teknisk sjef
Oslo

Kristian er teknisk sjef (CTO) og har ansvar for alt teknisk utstyr. Han har solid kompetanse og interesse for Linux-baserte operativsystemer, og med over 20 års erfaring har han fokus på sikkerhet og stabilitet. Du treffer ofte Kristian på telefon, og han har ansvaret for tredje linje brukerstøtte.

Oppetid, hastighet og stabilitet

Vårt mål er å være best på stabilitet og brukerstøtte. Vi jobber alltid hardt med å forbedre våre tjenester. Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på vår brukerstøtte. Under er en liten liste over våre beste egenskaper, som er med på å gjøre oss til ditt første valg.

image
Ytelse

Høy ytelse på maskinvare fra kjente leverandører, samt 10Gbps redundans nettverk for å sikrer den beste ytelsen.

image
Spam- & virusfilter

Alltid oppdaterte spam og virusfilter holder din innboks fri for søppel. Vi tilbyr også SpamExpertsTM sine profesjonelle filter som et tillegg.

image
Oppetid

Oppetid er veldig viktig for oss og våre systemer viser en oppetid på 99.98% for de siste 30 dagene.

image
Overvåking

24/7 overvåking med ett, tre eller fem minutter interval for å oppdage problemer. Våre teknikere får umiddelbart varsel hvis det oppdages noe som ikke fungerer.

image
Gratis brukerstøtte

Vi tilbyr gratis teknisk brukerstøtte i kontortiden, og besvarer ofte e-post og chat på kvelden og i helgene. Vår vakttelefon er tilgjengelig 24/7 for å rapportere problemer eller feil med våre tjenester.

image
Sikkerhet

Et høyt sikkerhetsnivå er opprettholdt med alltid oppdatert programvare. Alle våre tjenester er overvåket for å unngå sikkerhetshull.

Besøk oss gjerne!

Hvis du er i nærheten i Honningsvåg eller i Oslo, stikk gjerne innom et av våre kontor for en hyggelig prat eller en kopp kaffe. Vi ser fram til å møte deg!