Domenenavn

Søk etter ledig domenenavn!

Et domenenavn er din identitet på Internett. Vi i Nordhost hjelper deg med å få registrert domenenavnet ditt og komme i gang med din hjemmeside.

Nordhost kan tilby domenenavn under de mest populære toppdomenene. Vi samarbeider med flere partnere for å skaffe deg det domenenavnet du ønsker. Bruk søket vårt ovenfor for å sjekke om domenenavnet du ønsker er tilgjengelig eller ikke. Hvis domenenavnet ikke er tilgjengelig, kontakt oss så gir vi deg noen gode råd om alternativer. Nedenfor er en prisliste for toppdomenenavnene vi tilbyr. Hvis toppnivådomenenavnet du ønsker ikke er på listen vår, kan du gjerne kontakt oss for å få hjelp.

Inkludert:

  • Registrering og flytting av domenenavn
  • Parkering eller webhotell
  • Full DNS kontroll
  • DirectAdmin kontrollpanel
  • Personvernbeskyttelse

Hvorfor handle ditt domenenavn hos oss?

Domenenavn er din identitet på internett, og i kombinasjon med webhotell hos oss er det enkelt å komme i gang med egne profesjonelle hjemmesider.

image
Beskytt din kontaktinformasjon

For å verne dine kontakt detaljer tilbyr vi på noen domener whois-beskyttelse. Noen TLD tillater at kontaktinformasjon din er skjult. Ta kontakt med oss for informasjon og hjelp.

image
Full DNS kontroll

Med vårt kontrollpanel har du full DNS kontroll og kan redigere din egen sonefil med nye A-records, CNAME, MX, SRV osv.

image
Ditt domenenavn

Alle domenenavn er registrert på våre kunder. Om noe skjer med oss er du fortsatt sikret kontroll på ditt domenenavn.

Andre fordeler som er inkludert med alle domenenavn

image

Vårt brukervennlige kontrollpanel er veldig enkelt å benytte og du har full kontroll på tjenester, brukerstøtte og fakturaer. I tillegg gir kundeweb deg full oversikt over domenenavn og webhotell.

image
Spam- & virusfilter

Alltid oppdatert spam- og virusfilter holder innboksen din fri for søppelpost. Vi tilbyr også SpamExpertsTM sitt profesjonelle filter som et tillegg.

image
Full DNS kontroll

Kundeweb og kontrollpanelet gir deg full DNS kontroll slik at du kan endre/oppdatere DNS oppføringer.