Domenenavn

Domenenavn

Et domenenavn er din identitet på Internett. Vi i Nordhost hjelper deg med å få registrert domenenavnet ditt og komme i gang med din hjemmeside.

Nordhost kan levere domenenavn under de mest populære toppnivådomenene. Vi samarbeider med en rekke leverandører for å kunne skaffe deg akkurat det domenenavnet du ønsker deg. Benytt vårt søk over for å sjekke om det domenenavnet du ønsker deg er ledig. Dersom domenenavnet ikke er ledig under det toppnivådomenet du ønsker, er det bare å ta kontakt med oss så skal vi forsøke å hjelpe deg. Nedenfor følger en prisliste for de toppnivådomenene vi tilbyr per i dag. Hvis domenenavnet du ønsker deg ikke er i listen under, kontakt oss gjerne for hjelp.

Domenenavn:

Registrering og flytting av domenenavn
Parkering eller hosting
Full DNS kontroll
Webbasert kontrollpanel
Personvernbeskyttelse

Hvorfor handle ditt domenenavn hos oss?

Domenenavn er din identitet på internett, og i kombinasjon med webhotell hos oss er det enkelt å komme i gang med egne profesjonelle hjemmesider.
image
Beskytt din kontaktinformasjon

For å verne dine kontakt detaljer tilbyr vi på noen domener whois-beskyttelse. Noen TLD tillater at kontaktinformasjon din er skjult. Ta kontakt med oss for informasjon og hjelp.

image
Full DNS kontroll

Med vårt kontrollpanel har du full DNS kontroll og kan redigere din egen sonefil med nye A-records og CNAME oppføringer.

image
Ditt domenenavn

Alle domenenavn er registrert på våre kunder. Om noe skjer med oss er du fortsatt sikret kontroll på ditt domenenavn.

Andre fordeler som er inkludert med alle domenenavn som standard

image
Kontrollpanel

Vårt brukervennlige kontrollpanel er veldig enkelt å benytte og du har full kontroll på tjenester, brukerstøtte og fakturaer. I tillegg gir kundeweb deg full oversikt over domenenavn og webhotell.

image
Spam- & virusfilter

Alltid oppdatert spam- og virusfilter holder innboksen din fri for søppelpost. Vi tilbyr også SpamExpertsTM sitt profesjonelle filter som et tillegg.

image
Full DNS kontroll

Kundeweb og kontrollpanelet gir deg full DNS kontroll slik at du kan endre/oppdatere DNS oppføringer.