Livslangt Webhotell

Web50 - Livslangt

Kr. 2990 / én gang

 • 50GB SSD-lagring
 • Fri trafikk
 • Ubegrenset e-post kontoer/alias/videresending
 • 1 domenenavn/webside2
 • Delt server

Dette følger med:

 • Ubegrenset med subdomener
 • Databaser og PHP-støtte
 • Full DNS-kontroll
 • DirectAdmin kontrollpanel
 • SSH/SFTP-tilgang
 • Virus- og spam-filter
 • Gratis flytting av webside1
 • Norsk brukerstøtte
 • Server i Norge
 1. Vi flytter en webside pr webhotell gratis over til vår server om du kjører Wordpress, Joomla, Drupal, Magento eller tilsvarende løsning.
 2. Det er mulig med inntil 10 domenenavn på samme konto mot et tillegg på kr. 99/domenenavn/år.

Litt om Nordhost og tjenesten livslangt webhotell

Som første profesjonelle leverandør av hostingtjenester i Norge tilbyr vi i Nordhost nå livslangt webhotell til engangspris. Og ja, det er helt sant, du beholder tjenesten livet ut.

I over 20 år har stabilitet, oppetid og tilgjengelighet vært de viktigste faktorene for oss i Nordhost. Derfor har vi i alle år jobbet hardt for å levere de beste tjenestene og den beste brukerstøtten til våre kunder.

Med et webhotell får du alt du trenger for å komme i gang på nett for din bedrift. Våre webhotell inkluderer de fleste funksjoner du har behov for. Les mer om tjenesten livslangt webhotell under. Dersom du ikke ønsker livslangt webhotell finner du informasjon om våre andre webhotell her.

Har du spørsmål eller ønsker å slå av en prat om våre tjenester er det bare å ta kontakt med oss. Se forøvrig Nordhosts tjenestevilkår.

Spørsmål og svar om livslangt webhotell!

Under har vi samlet spørsmål og svar relatert til tjenesten livslangt webhotell. Skulle det være noe du lurer på som ikke står i listen må du gjerne ta kontakt med oss på chat nede i høyre hjørne, eller du kan ta kontakt via vår kontaktside.

Nordhost har 25+ års erfaring i markedet som profesjonell leverandør av hostingtjenester. Gjennom alle årene har vi opparbeidet oss en solid kompetanse på drift og brukerstøtte. Med all erfaring vi har, forsøker vi oss i et marked som ikke er prøvd i Norge før og tilbyr livslangt webhotell til utvalgte kunder i en begrenset periode. Her kan du lese mer om oss i Nordhost.
Enhver person eller bedrift/organisasjon med adresse i Norge kan handle livslangt webhotell fra Nordhost. Tjenesten er låst til den som bestiller og kan ikke overføres til ny eier.
Med livslangt webhotell får du hele 50GB lynrask SSD lagring. Om du sammeligner med Web50 så vil du spare inn kostnaden på ca 5 år. Har du planer om å beholde ditt webhotell mer enn 5 år vil det helt klart lønne seg med et livslangt webhotell fra Nordhost.
Vi i Nordhost har levert kvalitetstjenester og brukerstøtte til kunder i hele Europa i over 25 år, og vi har ingen planer om å avvikle eller selge vårt selskap. Vi håper at kunder som har kjøpt livslangt webhotell fra Nordhost fortsatt er med oss i mange, mange år framover.
På livslangt webhotell tilbyr vi i dag en linuxbasert plattform med en backend-løsning fra DirectAdmin med Apache, MariaDB, Exim, Dovecot, PHP, SSH/SFTP og flere andre kjente tjenester. Nordhost forplikter å levere en teknisk løsning som er tilsvarende eller lik den vi har pr dags dato.
Nei, dessverre. Det er ikke tillatt å endre domenenavnet som er knyttet til livslangt webhotell.
Ja, det kan du. Mot et tillegg i pris kan du ha inntil 10 domenenavn knyttet til livslangt webhotell. Det koster 99 kroner pr år å legge til et ekstra domenenavn. I tillegg kommer årsavgift for domenenavnet. Et ekstra .no domenenavn som deler ressurser med livslangt webhotell vil totalt koste 199 kroner pr år.
Ja, det kan du mot et tillegg i pris. Det koster 2,00 kroner pr GB/måned. Overforbruk, ut over de inkluderte 50 GB, vil bli fakturert automatisk og etterskuddsvis.
Ja, selvsagt! For å endre eksisterende tjeneste til livslangt webhotell ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! Livslangt webhotell vil bli fakturert ved utløp av perioden for ditt nåværende webhotell.
I 2023 har vi kjørt en testperiode for å se om tjenesten livslangt webhotell er noe vi kan levere permanent i det norske markedet. Salget i 2023 har vært så bra at vi viderefører tjenesten i 2024, og evaluerer fortløpende. For å sikre deg tilbudet er det lurt å slå til snarest mulig.

Tilgjengelighet, stabilitet og oppetid

For Nordhost er tilgjengelighet, stabilitet og oppetid de viktigste faktorene til suksess. Under finner du detaljer om våre viktigste funksjoner.

image

99.8% oppetid

Vi garanterer en oppetid på 99.8% for alle våre tjenester. For de siste 30 dager viser vår overvåking en oppetid på 99.98%.

image

Brukerstøtte

Vi tilbyr gratis brukerstøtte i kontortiden, og feilmelding på telefon 24/7. Vi jobber ofte utenfor kontortiden og besvarer e-post/chat etc.

image

Driftet & overvåket

Vi holder høyt fokus på at sikkerheten alltid er bra ved å benytte siste versjoner av programvare. Alle servere overvåkes for å oppdage sårbarheter tidligst mulig, og for din sikkerhet tar vi en full backup hver natt.

image

Applikasjoner

I kundeweb kan du installere mange forskjellige applilasjoner på din side som Wordpress, Joomla, OwnCloud, Drupal, Magento, MediaWiki, phpBB o.l.

image

Domenenavn

Vi hjelper til med registrering og flytting av domenenavn. Gode verktøy og lang erfaring gjør prosessen til en rutinejobb for oss.

image

Gratis flytting

Benytter din webside løsninger som Wordpress, Joomla, Drupal, Magento eller tilsvarende flytter vi websiden gratis over til vår server.