I denne guiden viser vi hvordan du lager en regel som automatisk flytter e-post vårt spamfilter har markert som spam/søppelpost til en annen mappe.

Klikk på "Regler" fra menyen på toppen og velg "Lag regel..."

Det kommer opp et nytt vindu med standard for regler, men her velger du "Avanserte alternativer..."

Hak deretter av for "med bestemte ord i meldingshodet".
Klikk så på "bestemte ord" i det nederste vinduet.

Skriv inn "X-Spam-Flag: YES" som vist under, og klikk "Legg til" og deretter "OK".

Under "Trinn 2" vil det da se slik ut. Klikk "Neste >".

Velg det øverste alternativet "flytt den til mappen angitt".
Klikk deretter på "angitt" i det nederste vinduet.

Velg mappen "Junk E-mail" eller annen ønsket mappe for spam meldinger.
Du kan lage en ny mappe ved å klikke på knappen "Ny...".
Når ønsket mappe er valgt klikker du på "OK".

Den nye reglen din skal da se slik ut. Om alt er OK klikker du på "Fullfør"

Alle meldinger som våre spamfilter har market som spam vil da bli flyttet til angitt mappe automatisk.
Om du får inn meldinger som er spam men ikke har blitt angitt kan du videresende dem til oss slik at vi kan se på dem. Her er en guide for hvordan du videresender spam meldinger til oss.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp.