Weebly: Kom i gang med vår nettsidebygger Print

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du kommer i gang med Weebly, vår nettsidebygger.

1. For å starte med din nettside må du logge inn på kundeweb.

2. Litt ned på førstesiden finner du en boks for å lage din nettside. Klikk på knappen for "Administrer".

3. Da siden åpnes i et nytt vindu vil du få en advarsel på toppen av nettleseren din tilsvarende den på bildet under.

Metoden for å tillate at vinduet åpnes varierer litt fra nettleser til nettleser. Under har vi listet noen av nettleserne:

1. Safari:
      Hold over ikonet til høyre og klikk på det for å tillate nytt vindu å åpnes.

2. Chrome:
      Chrome vil advare mot en pop-up til høyre i adressefeltet:

Klikk på knappen og velg at du vil tillate pop-ups fra "nordhost.no.

3. Firefox:
      Firefox vil vise en linje under adressefeltet som advarer mot pop-up. Klikk på "Preferences" og velg at du skal tillate pop-ups fra nordhost.no.

4. iPad/iPhone/iOS:
      Når du trykker på knappen vil det komme opp en advarsel om pop-up. Klikk på godta/allow for å tillate siden å åpne

4. Når du har tillatt siden å åpnes i et nytt vindu kommer du inn i nettsidebyggeren. Her kan du velge et tema for siden og starte oppsettet ditt.

5. Når du har valgt tema og skal jobbe videre har du flere menyer å velge mellom.
    Build: Førstesiden vil åpnes som standard og du er klar til å redigere den.
    Pages: Her kan du legge til og fjerne sider, samt bytte til hvilken side du vil redigere.
    Theme: Innstillinger for det temaet du har valgt som vil gjelde på alle sidene dine.
    Store: Kom i gang med din nettbutikk.
    Settings: Innstillinger for din side.

Menyen til venstre under "W Nordhost" vil variere ut fra hvilket valg du har gjort på toppen.

6. Når du er ferdig med din side kan du publisere den til serveren hos oss:

Husk at dersom du redigerer siden din må du trykke på nytt for å laste opp siste endringer til oss.

Weebly nettsidebygger har vi i en begrenset versjon som er gratis. Dersom du har behov for flere funksjoner kan løsningen oppgraderes. Du kan lese mer om Weebly her:
https://nordhost.no/index.php?rp=/store/weebly-nettsidebygger

Dersom du har spørsmål, trenger hjelp eller opplever feil med systemet er det bare å ta kontakt med oss.