Flytting: Gratis flytting av din webside til Nordhost Print

  • 1

Dersom du har en webside som benytter Wordpress, Joomla, Drupal, Magento eller andre CMS løsninger kan vi flytte løsningen over til vår server helt gratis.

Tjenesten med gratis flytting kan kombineres med alle våre Webhotell og Pro Hosting, inkludert tjenesten Livslangt webhotell. 

Dersom du ønsker å flytte e-post over til ditt webhotell hos Nordhost har vi laget en egen guide.

Under bestilling hos oss vil du få valg om du ønsker at vi skal flytte løsningen over til oss. Hak av for denne og du vil motta link til et skjema som må fylles ut. Vi trenger bl.a. informasjon/tilgang til kontrollpanel og sftp/ssh hos nåværende leverandør for å gjennomføre flyttingen.

Bestilling av flytting

Flyttingen blir utført innenfor vanlig kontortid og kan medføre at tjenesten er ustabil i ca 30 minutter mens vi jobber. For å redusere tiden vi bruker for å flytte reduserer vi bl.a. oppdateringsfrekvens for DNS (TTL) slik at vi kan bytte IP raskt. Etter flytting vil vi aktivere https/ssl dersom siden benytter dette, samt at vi vil utføre en test for å se at siden fungerer.

Det er viktig at det ikke blir gjort endringer på løsningen mens vi jobber. Vi vil ta kontakt for å avtale ca tidspunkt for gjennomføring av flyttingen og du vil få en tilbakemelding når flyttingen er utført. Det er da viktig at du selv tester funksjonene på din løsning for å sikre at alt fungerer som ønsket.

Dersom du har andre løsninger enn det som er listet kan du ta kontakt med oss for en avtale. Systemet vi benytter for å flytte støtter over 100 forskjellige løsninger, så det er sannsynlig at vi kan gjøre jobben gratis.


Was this answer helpful?

« Back