SpamExperts: Se e-post i karantene og trene opp filteret Print

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du kan se e-post som er stoppet av SpamExpertsTM og lagt i karantene.

1. Logg inn i kundeweb.

2. Klikk på knappen "Tjenester" på førstesiden i kundeweb.

3. Klikk på den grønne aktivknappen bak SpamExperts-tjenesten for ditt domenenavn.

4. Klikk på "Log In To Panel" for å bli tatt videre til kontrollpanelet for SpamExpertsTM

5. Finn knappen under "Incoming" for "Spam quarantine".

6. Nå får du opp liste over alt som ligger i karantene. Dersom du finner e-post som du ønsker levert, kan du klikke på dropdown framfor e-posten og velge "Release and train".
    E-posten vil da i løpet av få minutter bli levert til din innboks, og filtret læres opp til at du ønsker denne typen e-poster levert.

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.

Last updated: 2024-02-08