Serverdrift - Vi tar oss av dine bekymringer!

Har du en eller flere Linux-servere å drifte? Ved å sette bort driften av servere og systemer til Nordhost frigjør dere tid og slipper bekymringer for om løsningen fungerer.

Vi har vært i bransjen siden tidlig 2000, og har solid kompetanse på drift av Linux-baserte systemer. Våre rutiner inkluderer metoder som effektiv automatisering, for å sikre den mest stabile, hurtige og kostnadseffektive løsningen for våre kunder. Dersom dere har en større løsning som krever høy oppetid kan vi løse det med et lastbalansert cluster for web og databaser.

Vi utfører serverdrift for selskaper/organisasjoner av alle størrelser og på en hvilken som helst Linux-basert plattform. Hvis du ønsker en prat med en av våre eksperter om hva vi kan gjøre for din bedrift, ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om serverdrift.

Vår kompetanse

  • Profesjonell Linux serverdrift
  • Proaktiv drift/oppdatering/overvåking
  • 24/7 overvåking med varsling
  • Apache, Nginx, LiteSpeed
  • MySQL, PostgreSQL, MariaDB
  • PHP, Nodejs, Tomcat
  • Exim, Dovecot, Postfix
  • Lastbalansering
  • 24/7 vakt for feilmelding
  • Og en rekke andre løsninger på Linux

Fordeler med våre tjenester

Stabilitet, tilgjengelighet og forutsigbarhet er veldig viktige faktorer for suksess med server løsninger. Under kan du lese mer om hvordan vi jobber med serverdrift og hva du kan forvente av oss som din leverandør.

Proaktiv

Enhver hendelse kan unngås ved å oppdage potensielle utfordringer tidlig, og sikre at problemer ikke oppstår på serveren. Gode rutiner og overvåkning av tjenesten sikrer proaktiv drift.

24/7 vakttelefon

Hos Nordhost har vi døgnåpen vakttelefon for rapportering av feil på tjenester. I tillegg kan det tegnes egen driftsavtale for utvidet avtale for brukerstøtte pr telefon.

Oppdateringer & patcher

Våre teknikere oppdaterer og patcher dine servere når det er nødvendig. Mindre bekymringer for deg slik at du kan fokusere på bedriften din, mens vi tar oss av serverne.

Server plassering

Vi krever ikke at serveren/løsningen vi skal drifte skal være lokalisert på vårt datasenter eller i vår egen skyplattform. Det eneste kravet for drift er at vi får nødvendig tilgang til systemet.

Sikkerhet

Å ha et sikkert miljø for dine data er veldig viktig. Vi sikrer at din server alltid er oppdatert med de siste sikkerhetsoppgraderingene.

Overvåking

Vi overvåker alle tjenester 24/7 for å sikre at driften går som planlagt. Enhver hendelse oppdages, varsles og rettes fortløpende uavhenging av nivå på driftsavtalen.

Vil du vite mer om våre serverdrift-tjenester?

Stikk gjerne innom oss i Oslo eller ring oss for en prat...

Vi er en del av kontorfellesskapet Evolve Løren i Oslo. Ta gjerne kontakt for å avtale et møte med oss. Har du spørsmål eller vil ha mer informasjon, ring oss på 78471100 for en hyggelig prat. Du kan og benytte vårt kontaktskjema.