Serverdrift - Vi tar oss av dine bekymringer!

Serverdrift

Har du en eller flere Linux-servere å drifte? Ved å sette bort driften av servere og systemer til Nordhost frigjør dere tid og slipper bekymringer for om løsningen fungerer.

Vi har vært i bransjen siden tidlig 2000, og har solid kompetanse på drift av Linux-baserte systemer. Våre rutiner inkluderer metoder som effektiv automatisering, for å sikre den mest stabile, hurtige og kostnadseffektive løsningen for våre kunder. Dersom dere har en større løsning som krever høy oppetid kan vi løse det med et lastbalansert cluster for web og databaser.

Vi utfører serverdrift for selskaper av alle størrelser og på en hvilken som helst Linux-basert plattform. Hvis du ønsker en prat med en av våre eksperter om hva vi kan gjøre for din bedrift, fyll inn kontaktskjemaet på bunnen av siden for en hyggelig og uforpliktende prat om serverdrift.

Vår kompetanse

Profesjonell Linux serverdrift
Proaktiv drift/overvåking
24/7 overvåking med Zabbix
Hurtig responstid ved feil
Sikkerhetsoppdatering
Apache, Nginx
MySQL, PostgreSQL, MariaDB
PHP, Nodejs, Tomcat
Exim, Dovecot, Postfix
Lastbalansering
24/7 vakt for feilmelding
Og en rekke andre løsninger på Linux

Fordeler med våre tjenester

Stabilitet, tilgjengelighet og forutsigbarhet er veldig viktige faktorer for suksess med server løsninger. Under kan du lese mer om hvordan vi jobber med serverdrift og hva du kan forvente av oss som din leverandør.
image
Proaktiv

Enhver hendelse kan unngås ved å oppdage potensielle utfordringer tidlig, og sikre at problemer ikke oppstår på serveren. Gode rutiner og overvåkning av tjenesten sikrer proaktiv drift.

image
24/7 vakttelefon

Hos Nordhost kan du alltid få svar på telefon for brukerstøtte, eller for å rapportere feil. Vår vakttelefon er åpen hele døgnet, året rundt, for feilmelding av tjenesten.

image
Oppdateringer og patching

Våre teknikere oppdaterer og patcher dine servere når det er nødvendig. Mindre bekymringer for deg slik at du kan fokusere på bedriften din, mens vi tar oss av serverne.

image
Tjenestens plassering

Vi krever ikke at løsningen vi skal drifte skal være hostet på vår egen skyplattform. Vi kan drifte servere og virtuelle maskiner uansett hvor, så lenge vi får full tilgang.

image
Sikkerhet

Å ha et sikkert miljø for dine data er veldig viktig. Vi sikrer at din server alltid er oppdatert med de siste sikkerhetsoppgraderingene.

image
Overvåking

Vi overvåker alle tjenester 24/7 for å sikre at driften går som planlagt. Enhver hendelse oppdages, varsles og rettes fortløpende.

Stikk innom for en prat eller en kopp kaffe...

Vi er en del av kontorfelleskapet Startup Campus på Grønland i Oslo. Ta gjerne kontakt for å avtale et møte med oss. Har du spørsmål kan du flytte inn skjemaet for å bli kontaktet, eller ringe oss på 7847 1100.

La en av våre teknikere ta kontakt med deg!