Webhotell

Parkering Web50 Web100 Pro100
Pris pr år 29,- 590,- 990,- 2490,-
Lagring 10 GB 50 GB 100 GB 100 GB
Trafikk 200 GB Fri Fri Fri
Domenenavn1 1 1 10 50
E-post2 15
Subdomener
Databaser
PHP
SSH/SFTP
Flytting av webside3
Flytting av e-post 4 4
Git Manager
Redis 5
Python 5
Java 5
Ruby 5
NodeJS 5
Web Terminal - SSH
Prioritert brukerstøtte
Webserver Ingen webside Apache Apache LiteSpeed
Delt server 6
Bestill Bestill Bestill Bestill
 1. Antall domenenavn pr webhotell. Ingen tillegg i pris for ekstra domenenavn ut over årsavgiften. Bestill ekstra domenenavn.
 2. Antall e-post kontoer inkludert. Ubegrenset med alias/videresending.
 3. Gratis flytting av en webside pr konto til vår server om du kjører Wordpress, Joomla, Drupal, Magento eller tilsvarende løsning.
 4. For Web50 og Web100 flytter vi e-post over til vår server for kr. 395/domenenavn. Gratis flytting av e-post for et domenenavn med Pro100.
 5. Spesial funksjoner tilgjengelig for pro-kunder levert med Nginx Unit. Les mer om Nginx Unit i vår kunnskapsbase.
 6. Egne servere dedikert for pro-kontoer, og vi har et begrenset antall kunder pr server for den beste ytelsen.

Hvorfor velge webhotell fra Nordhost?

Med webhotell og et domenenavn fra Nordhost, har du og din bedrift alt som trengs for å komme i gang med en stabil og sikker løsning for websidene deres.

Over er en liste over de forskjellige pakkene vi tilbyr for webhotell. Ønsker du å reservere et domenenavn? Da velger du pakken parkering som er vårt minste alternativ og som gir mulighet til å benytte profesjonell e-post og full DNS tilgang.

Med vår pro-pakke har vi begrenset antall brukere pr server for å sikre optimal ytelse. Det fører til mindre problemer med sikkerhetshull i installerte applikasjoner, e-post-misbruk, spam, hacking o.l. Vil du gi din webside det aller beste og raskeste er vår pro-pakke en perfekt løsning.

Er du i tvil om du skal velge oss i Nordhost som din leverandør? Les hva andre kunder sier om oss på TrustPilot.

I alle pakker:

 • Norsk brukerstøtte
 • 24/7 vakttelefon (feilmelding)
 • Server i Norge
 • Full DNS kontroll
 • DirectAdmin kontrollpanel
 • Virus- & spam filter
 • 99,8+% oppetid
 • Gratis flytting av webside

Tilgjengelighet, stabilitet og oppetid

For Nordhost er tilgjengelighet, stabilitet og oppetid de viktigste faktorene til suksess. Under finner du detaljer om våre viktigste funksjoner.

image

99.8% oppetid

Vi garanterer en oppetid på 99.8% for alle våre tjenester. For de siste 30 dager viser vår overvåking en oppetid på 99.98%.

image

Gratis brukerstøtte

Vi tilbyr alle våre kunder gratis brukerstøtte i kontortiden, og gratis feilmelding pr telefon 24/7. Det hender at vi jobber utenfor kontortiden og besvarer e-post, chat og meldinger.

image

Driftet & overvåket

Vi holder høyt fokus på sikkerhet og benytter alltid siste versjoner av programvare. Serverne overvåkes for å oppdage sårbarheter tidligst mulig, og vi tar en full backup hver natt.

image

Applikasjoner

I kundeweb kan du installere mange forskjellige løsninger på din side som Wordpress, Joomla, OwnCloud, Drupal, Magento, MediaWiki, phpBB o.l.

image

Domenenavn

Vi hjelper til med registrering og flytting av domenenavn. Gode verktøy og lang erfaring gjør prosessen til en rutinejobb for oss.

image

Gratis flytting

Benytter din webside løsninger som Wordpress, Joomla, Drupal, Magento eller tilsvarende flytter vi websiden gratis over til vår server.