E-post: Endre passord for e-postkonto Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du kan endre passord for en e-postkonto i kundeweb/DirectAdmin.
MERK! Brukeren selv kan endre passord direkte i webmail som vist i denne guiden.

1. Først må du logge inn i kundeweb

2. I listen på førstesiden, klikk på "E-post" for det domenenavnet du ønsker å administrere.

3. Du blir videresendt til DirectAdmin. Finn kontoen du vil endre og klikk på pluss-knappen helt til høyre og velg "Change Password/Username".

4. Skriv inn eller generer et nytt passord og klikk "Save".

5. Det nye passordet skal fungere innen får minutter.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss.

Last Updated: 2024-07-17