Annet: Videresending til annen URL Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du lager en videresending på din konto.

1. Først må du logge inn på kundeweb.

2. I listen over tjenester på førstesiden i kundeweb kan du klikke på "DirectAdmin".
    Link til DirectAdmin

3. Du blir nå videresend til DirectAdmin. Fra menyen på venstre side velger du "Account Manager" og "Site Redirection".
    Videresending i menyen

4. Klikk på knappen øverst til høyre med "Create New Redirect".

Opprett ny videresending

5. Legg inn URL du vil videresende til under "Destination URL". Du kan og velge å videresende undermapper ved å fylle inn i feltet "Local URL Path".

Opprett videresending

6. Din nye videresending fungerer i løpet av noen få minutter. Dersom siden ikke blir videresendt kan dette skyldes lokalt nettleserminne.

Ta kontakt om du har noen spørsmål eller trenger hjelp.

Last Updated: 2024-10-01