Hei,

DNS manager i kundeweb bli deaktivert for alle kunder som ligger på web10-web31. Funksjonen vil bli aktivert igjen når kontoen din blir flyttet til ny server. Du mottar egen e-post når dette er gjort.

Dersom du har behov for å få gjort endringer kan disse sendes til oss på hallo@nordhost.no, så skal vi legge dem inn snarest mulig. Vi beklager ulempene dette medfører.

- Gutta hos Nordhost

onsdag, mars 27, 2019





« Tilbake