Profil: Endre kontaktinformasjon på din konto Skriv ut

• 0

Når du er logget på i kundeweb kan du oppdatere kontaktinformasjon for din profil ved å klikke på "Oppdater" under "Din info" til venstre på førstesiden.

Du har mulighet til å endre navn, adresse, e-post til profilen (må ikke forveksles med brukernavn/innlogging til kundeweb), telefonnummer og en del innstillinger for profilen.
MERK! Det er ikke mulig å endre firmanavn eller organisasjonsnummer selv i kundeweb.

Dersom du ønsker faktura utstedt til en annen adresse kan du legge til en ekstra kontakt og endre fakturamottaker i profilen din.

Ta kontakt med om du har spørsmål eller trenger hjelp.

Last updated: 2023-09-08