Profil: Endre fakturamottaker Skriv ut

• 0

Her viser vi hvordan du kan bytte fakturamottaker til en annen kontakt enn den som er registrert på profilen din.

1. Logg inn i kundeweb.
  2. Dersom du ikke har opprettet en ny kontakt må det gjøres først.
  3. Klikk på "Kundeweb" og velg "Din konto" i menyen på toppen.

4. Du skal nå komme til "Kontoinformasjon", hvis ikke klikker du på "Kontoinformasjon" under "Konto" i menyen til venstre.

5. Velg den kontakten du ønsker skal være ny fakturakontakt.

6. Lagre endringene på kontoen din.

MERK! Kontakten som er fakturakontakt vil være mottaker av faktura for alle tjenester/domenenavn som er koblet til kontoen.

Ta kontakt om du har spørsmål eller behov for hjelp.

Last updated: 2023-09-08