Sammenslåing av e-post-foldere (Drafts, Sent, Trash, spam/Junk)

Vi gjør noen endringer på serverne våre når det gjelder Drafts, Sent, Trash, og spam-foldere. Det er en god del e-post-kontoer som har duplikater av disse, der noen ligger under Inbox, og andre ligger på samme nivå som Inbox. De aller fleste e-postprogrammer (inkludert vår egen webmail) forventer og benytter foldere som ligger på samme ... Les mer »

13de Sept 2021
Oppgradering av servere for mail-mottak og filtrering

Serverne hos oss som tar i mot e-post for våre kunder blir den neste tiden skiftet ut med nye. Du som kunde trenger ikke å foreta deg noe i forbindelse med dette, med mindre vi tar kontakt med deg direkte. Det nye oppsettet fungerer på samme måte som det gamle, men er forhåpentligvis enda bedre på å stoppe og detektere spam. Som på det ... Les mer »

8de Sept 2021
PHP 7.2 er nå faset ut

Som tidligere annonsert er nå PHP 7.2 faset ut på våre servere. Standard PHP-versjon er nå 7.4. Alle domener som tidligere brukte 7.2, bruker nå 7.4. Alle domener som brukte 7.3 eller 8.0 bruker disse fortsatt. Vi gjør oppmerksom på at 7.3 fases ut 1. desember 2021. For å bytte PHP-versjon for ditt domene, kan du følge denne ... Les mer »

10de Mai 2021
Nye PHP-versjoner for webhotell-tjenester

Vi har nå installert to nye PHP-versjoner på våre servere. Tilgjenglige versjoner er nå: PHP 7.2 (standard-versjon om ikke annet er valgt) PHP 7.3 PHP 7.4 PHP 8.0 Vi anbefaler alle våre kunder å bytte til PHP 7.4 eller 8.0 så snart som mulig. Ettersom PHP 7.2 ikke lenger er supportert, vil den bli faset ut 10. mai 2021, og på ... Les mer »

6de Apr 2021
1 2