Påminnelse om utfasing av PHP 7.4

Som annonsert i desember vil PHP 7.4 fases ut i november i år. PHP 8.0 og 8.1 er tilgjengelig på serverne våre, og vi anbefaler alle kunder å bytte til en av disse i god tid. I løpet av sommeren vil vi sette 8.0 eller 8.1 som standard-versjon, og mot slutten av november fjernes 7.4 helt. Merk at Ioncube Loader foreløpig ikke er tilgjengelig ... Les mer »

7de Mar 2022
Sammenslåing av e-post-foldere (Drafts, Sent, Trash, spam/Junk)

Vi gjør noen endringer på serverne våre når det gjelder Drafts, Sent, Trash, og spam-foldere. Det er en god del e-post-kontoer som har duplikater av disse, der noen ligger under Inbox, og andre ligger på samme nivå som Inbox. De aller fleste e-postprogrammer (inkludert vår egen webmail) forventer og benytter foldere som ligger på samme ... Les mer »

13de Sept 2021
Oppgradering av servere for mail-mottak og filtrering

Serverne hos oss som tar i mot e-post for våre kunder blir den neste tiden skiftet ut med nye. Du som kunde trenger ikke å foreta deg noe i forbindelse med dette, med mindre vi tar kontakt med deg direkte. Det nye oppsettet fungerer på samme måte som det gamle, men er forhåpentligvis enda bedre på å stoppe og detektere spam. Som på det ... Les mer »

8de Sept 2021