Problem med epost-filter/spamcop.net (løst)

Vi hadde i dag et problem med at e-post levert til våre servere ble avvist. Årsaken til dette var en tredjeparts spamfilter-tjeneste fra Spamcop/Cisco. Dette er en tjeneste vi gjør oppslag mot for å avgjøre om vi skal ta i mot e-posten eller ikke. Domenenavnet for denne tjenesten (spamcop.net) hadde ved en feil utløpt, og det gjorde at alle ... Les mer »

31te Jan 2021
Problemer i nettverk (løst)

Hei, Vi har for tiden noe problemer i nettverket vårt. Problemet startet klokken 08:12 og tjenestene har vært periodevis utilgjengelig. Det jobbes med å finne årsaken til problemene. - Håvard 17.01.2021 09:30 Tjenestene var tilbake som normalt ca 08:45 etter at vår nettverksleverandør fant og isolerte en switch i sitt kjernenett som ... Les mer »

17de Jan 2021
Vi bytter partner for flere domenenavn

Hei, Vi har startet jobben med å bytte partner til Enom for følgende typer domenenavn:   .com .net .org .info .biz .name .me .store .eu .mobi Kunder som har disse domenenavn kan motta e-post fra OnlineNIC (tidligere partner) og Enom for å bekrefte flyttingen. Det er vi som har satt i gang flyttingen, og det er ... Les mer »

7de Okt 2020
Støtte for pluss-adressering i e-postadresser

Vi har i dag lagt til støtte for pluss-adressering (mittnavn+hvaduvil@domenenavn.no) i våre systemer. Dette gir deg som kunde mulighet til å bruke alternative e-postadresser uten å måtte opprette en egen e-postkonto eller videresending. Dette gjør det også enkelt å sette opp filtrering for å holde ordren på f.eks. e-post til ... Les mer »

3je Sept 2020