Gmail: Hente e-post til Gmail med POP3. Skriv ut

• 1

1. I denne guiden viser vi hvordan du legger inn din e-post i Gmail (POP3).
    Logg på Gmail-kontoen din, og klikk på tannhjulet øverst til høyre. Velg deretter "Se alle innstillinger".

2. Under "Innstillinger" klikker du på "Kontoer og import" og velger "Legg til en e-postkonto".

3. Skriv inn e-posten du vil legge til og trykk "Neste".

4. Velg at du vil importere e-post som vist under, og trykk "Neste".

5. Skriv inn følgende informasjon:

Brukernavn: Hele e-posten din
    Passord: Det passordet du har satt på e-post kontoen når den ble laget i kundeweb
    POP-tjener: mail.nordhost.no
    Port: 995
    Hak av for å bruke sikker tilkobling (SSL).

6. Dersom du ønsker å kunne sende e-post fra Gmail med din e-post velger du "Ja" og trykker "Neste".

7. Fyll inn visningsnavn og om kontoen skal fungere som et alias.

8. Skriv inn informasjon for SMTP-tjenesten som vist under.
    Du skal benytte mail.nordhost.no og port 587, samt sikker tilkobling med TLS.

9. For å verifisere at du eier kontoen du nå legger til vil du få en bekreftelseskode fra Gmail som du må skrive inn og bekrefte.

10. Din konto er nå lagt til og kan benyttes med Gmail. Den vil vises i listen som her:

Kontoen kan slettes fra Gmail i samme listen.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp.