Hvordan logger jeg på med SSH? Print

• 86

For å logge på med SSH i Windows, trenger du en klient for SSH, f.eks. Putty.

Last ned og lagre Putty på din harddisk. Start Putty og fyll inn informasjon som følger:

Putty Oppsett

Trykk "Open" og skriv inn brukernavn og passord.

Du er nå tilkoblet med SSH og kan jobbe i "terminal" direkte på serveren.

Dersom du ikke har passordet, kan du følge denne guiden for å nullstille det:
https://nordhost.no/knowledgebase/166/Other-System-user-SSHorSFTP-password-reset.html

Ta kontakt med kundeservice dersom du har spørsmål eller trenger hjelp!