iOS: Installere og ta i bruk Outlook for iOS. Print

• 0

1. Start App Store og søk etter Outlook. Installer applikasjonen på din enhet.

2. Start Outlook.

3. Første gang den starter vil den be om konto. Sett inn e-posten du har fått aktivert tjenesten på.

4. Skriv så inn passordet du har fått fra oss (eller det du selv har valgt dersom du har endret passordet).

5. Du vil få beskjed om å bedre sikkerheten på din konto innen 14 dager fra den tas i bruk. Du kan følge guiden ved å trykke neste.
    Dersom du ønsker å gjøre dette senere, velg å utsette det i inntil 14 dager.

6. Kontoen er nå lagt til. Du kan lukke veiviseren og ta i bruk Outlook for iOS eller du kan legge til flere kontoer.

Ta gjerne kontakt med kundeservice om du har spørsmål eller trenger hjelp.