Ekstra: Python/Java/Ruby/Perl/NodeJS via Nginx Unit Print

• 0

I denne guiden viser vi hvor du finner funksjonene i Nginx Unit.

1. Logg på i kundeweb.
  2. Finn tjenesten din fra listen på førstesiden, og klikk "Alle funksjoner".
  3. Rull ned til "Et-klikk innlogging" og klikk på "DirectAdmin".

4. Du blir nå tatt videre til DirectAdmin kontrollpanel som må benyttes for ekstra funksjoner.
  5. I DirectAdmin klikker du på menyen til venstre og velger "Advanced Features", og litt ned er "Nginx Unit".

6. Deretter klikker du på "Create Application" til høyre.

7. I det siste vinduet har du valg for hvilken applikasjon du vil installere. Følg veiviseren og legg til din applikasjon.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller trenger hjelp.