Database: Opprett ny database. Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi hvordan du oppretter en ny database på ditt webhotell.

1. Først må du logge inn på kundeweb

2. På førstesiden klikker du på "DirectAdmin" bak den tjenesten du ønsker å administrere.

3. Du kommer nå inn i DirectAdmin.

4. Klikk på menyen øverst til venstre, velg "Account Manager" og litt ned finner du "Databases".

5. På siden for databaser finner du "Create Database". Du kan velge å bare skrive inn "Database name" eller du kan trykke "Advanced Mode" og legge inn "Database Name", "User name" og "Password". Klikk "Create" når alt er fylt ut.

6. Din database blir nå opprettet og du får opp en boks med informasjon om din nye database. Din database er nå klar til bruk!

Kontakt oss dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp.