Serverdrift - Vi tar oss av dine bekymringer!

Serverdrift

Har du en eller flere Linux-servere å drifte? Hvorfor ikke la oss gjøre jobben, slik at du kan fokusere på dine forretninger!

Våre erfarne teknikere har mer enn 30 års erfaring med proaktiv server administrasjon. Vi bruker metoder med effektiv automatisering, for å alltid kunne sikre den mest stabile, hurtige og kostnadseffektive løsningen for våre kunder.

Vi utfører serverdrift for selskaper av alle størrelser og på en hvilken som helst Linux-basert plattform. Hvis du ønsker en prat med en av våre eksperter om hva vi kan gjøre for din bedrift, fyll inn kontaktskjemaet på bunnen av siden, så tar vi kontakt.

Inkludert i tjenesten

Kun norske teknikere
24/7 telefon brukerstøtte
24/7 overvåking
Proaktive serverdrift
Fra 2 timer responstid
30+ års erfaring

Fordeler med våre tjenester

Stabilitet, tilgjengelighet og forutsigbarhet er veldig viktige faktorer for suksess med server løsninger. Under kan du lese mer om hvordan vi jobber med serverdrift og hva du kan forvente av oss som din leverandør.
image
Proaktiv

Enhver hendelse kan unngås ved å oppdage potensielle utfordringer tidlig, og sikre at problemer ikke oppstår på serveren. Gode rutiner og overvåkning av tjenesten sikrer proaktiv drift.

image
24/7 vakttelefon

Hos Nordhost kan du alltid få svar på telefon for brukerstøtte, eller for å rapportere feil. Vår vakttelefon er åpen hele døgnet, året rundt.

image
Oppdateringer og patching

Våre teknikere oppdaterer og patcher dine servere når det er nødvendig. Mindre bekymringer for deg slik at du kan fokusere på bedriften din, mens vi tar oss av serverne.

image
Tjenestens plassering

Vi krever ikke at løsningen vi skal drifte skal være hostet på vår egen skyplattform. Vi kan drifte servere og virtuelle maskiner uansett hvor, så lenge vi får full tilgang.

image
Sikkerhet

Å ha et sikkert miljø for dine data er veldig viktig. Vi sikrer at din server alltid er oppdatert med de siste sikkerhetsoppgraderingene.

image
Overvåking

Vi overvåker alle tjenester 24/7 for å sikre at driften går som planlagt. Enhver hendelse oppdages, varsles og rettes fortløpende.

Stikk innom for en prat eller en kopp kaffe...

Stopp gjerne innom vårt kontor i Oslo for å slå av en prat med Kristian om en god løsning for ditt selskap og deres tjenester eller ring oss på 7847 1100.

La en av våre teknikere ta kontakt med deg!

Your request has been saved. Please wait for contact now.