Hva er vi best på?

Nordhost er gjennom flere tiår, en profesjonell partner av hosting- og driftstjenester.

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Nordhost er en profesjonell leverandør av hosting- og skytjenester, domenenavn, samt server-, konsulent- og driftstjenester. Nordhost er akkreditert registrar hos UNINETT Norid, som er ansvarlig for toppnivå domenenavn under .no. Vi har også en rekke partnere som hjelper oss å registrere domenenavn i store deler av verden. Nordhost har bred kompetanse og dyktige medarbeidere som setter stabilitet, tilgjengelighet og oppetid høyt. Vi skal være det beste valget for de beste løsningene for våre kunder.
image
Håvard Dahlslett

Grunlegger/styreleder

Honningsvåg

Håvard jobber deltid og er ofte å treffe på kundeservice og vakttelefon. Med genuin interesse for gadgets og hosting, har han ansvaret for områder som ledelse, regnskap, salg og kundeservice. Håvard grunnla selskapet i 1999 og han eier nå selskapet sammen med Kristian, som ble med på starten av 2000-tallet, når selskapet ble et aksjeselskap, og Philip som ble medeier i starten av 2015.

image
image
Kristian Rønningen

Medeier/Teknisk sjef

Oslo

Kristian er teknisk sjef (CTO) og ansvarlig for alle våre servere og nettverksutstyr. Han stor interesse og kunnskap om Linux-baserte operativsystemer, og med mer enn 20 års erfaring har han stort fokus på sikkerhet og stabilitet for våre kunder og tjenester. Du treffer ofte Kristian på vakttelefon og han har ansvaret for tredje linje brukerstøtte på e-post. Han ble medeier i selskapet på starten av 2000-tallet.

image
Ove Martin Tornvik

Kundekonsulent

Honningsvåg

Ove er ansvarlig for kundeservice, brukerstøtte og konsulenttjenester. Hvis du ringer eller besøker oss i Honningsvåg, er det mest sannsynlig Ove som hjelper deg. Ove hadde flere års erfaring i databransjen før han begynte hos oss våren 2007.

image
image
Philip Gabrielsen

Medeier/Senior tekniker

Oslo

Philip er tekniker med øye for de gode løsningene, og derfor jobber Philip mye med tekniske utfordringer og større kunder med spesielle behov. Han har jobbet med hosting, co-location og serverdrift siden starten av 2000-tallet. Philip ble medeier hos oss i 2015, når han tok sine egne kunder med inn i Nordhost.

Oppetid, hastighet og stabilitet

Vårt mål er å være best på stabilitet og brukerstøtte. Vi jobber alltid hardt med å forbedre våre tjenester. Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på vår brukerstøtte.
Under er en liten liste over våre beste egenskaper, som er med på å gjøre oss til ditt første valg.
image
Ytelse

Høy ytelse på maskinvare fra SuperMicro og Cisco, samt 10Gbps lagringsnettverk sikrer den beste ytelsen.

image
Spam- & virusfilter

Alltid oppdaterte spam og virusfilter holder din innboks fri for søppel. Vi tilbyr også SpamExpertsTM sine profesjonelle filter som et tillegg.

image
Oppetid

Oppetid er veldig viktig for oss og våre systemer viser en oppetid på 99.999% for de siste 30 dagene.

image
Overvåking

24/7 overvåking med ett, tre eller fem minutter interval for å oppdage problemer. Våre teknikere får umiddelbart varsel hvis det oppdages noe som ikke fungerer.

image
24/7 brukerstøtte

Vår tekniske brukerstøtte og feilmeldingstjeneste er åpen 24/7. Vakttelefonen er gratis å benytte for alle våre hostingkunder.

image
Sikkerhet

Et høyt sikkerhetsnivå er opprettholdt med alltid oppdatert programvare. Alle våre tjenester er overvåket for å unngå sikkerhetshull.

Besøk oss gjerne!

Hvis du er i nærheten i Honningsvåg eller i Oslo, stikk gjerne innom et av våre kontor for en hyggelig prat eller en kopp kaffe. Vi ser fram til å møte deg!