Generelt: Videresend e-post til oss for gjennomgang Skriv ut

• 0

I noen tilfeller kan vi be deg videresende en e-post til oss for gjennomgang. I denne guiden viser vi hvordan du kan gjøre dette i forskjellige e-post programmer.

1. Outlook
  2. Thunderbird
  3. Webmail
  4. iPhone/iPad

1. Outlook

Velg den meldingen du ønsker å sende videre til oss og velg "Mer" fra menyen på toppen under "Hjem" fanen.
    Velg deretter "Videresend som vedlegg".

Du får da en ny e-post melding hvor den originale ligger ved som et vedlegg. Skriv inn adressen "abuse@nordhost.no" og trykk send.
    Skriv gjerne en melding til oss med forklaring eller saksnummer om du har en åpen sak hos brukerstøtte.

2. Thunderbird

Kommer snart!

3. Webmail

Velg den e-posten du vil videresende. Klikk på pilen som peker ned ved siden av "Videresend" og velg "Videresend som vedlegg".

Du får da en ny e-post melding hvor den originale ligger ved som et vedlegg. Skriv inn adressen "abuse@nordhost.no" og trykk send.
    Skriv gjerne en melding til oss med forklaring eller saksnummer om du har en åpen sak hos brukerstøtte.

4. iPhone/iPad

Det er dessverre ikke mulig å videresende en e-post som vedlegg i standard Mail programmet på iOS-enheter.
    Du kan benytte webmail på din mobiltelefon for å videresende e-posten som vedlegg.
    Hvis du vet om et program hvor dette er mulig, vennligst gi oss et hint.

Kontakt oss dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.