Windows: Hvordan sette opp epost i Microsoft Outlook? Skriv ut

• 0

I denne guiden viser vi oppsett av e-post i Microsoft Outlook på windows. Før du kan legge til en e-postkonto må e-postkontoen være opprettet i kundeweb.

1. Trykk på "Fil" fra menyen.
    Fil i menyen

2. Velg "Legg til konto".
    Legg til konto

3. Skriv inn din e-postadresse og hak av for å "konfigurere konto manuelt".

4. Velg "IMAP".

5. Skriv inn passordet du satte opp når kontoen ble opprettet.

6. Outlook vil dessverre ikke finne server innstillingene automatisk. Klikk derfor "Endre kontoinnstillinger". Vi jobber med å finne en løsning for automatisk oppsett.

7. Sjekk at alle innstillinger samsvarer med de som vises under. Du skal angi mail.nordhost.no som server! Å benytte ditt eget domenenavn her vil ikke fungere. Det er viktig at port og krypteringsmetode er akkurat som vist på bildet.

8. Du vil på nytt bli spurt om passord. Siden du skrev dette inn tidligere skal det være ferdig utfylt.

9. Når du trykker "Koble til" vil kontoen bli lagt til og resultatet ser du på bildet under. Når du trykker "Fullført" vil kontoen vises i Outlook.
    Merk at du her kan legge til en e-postkonto til, eller du kan automatisk sette opp e-post på mobilen om du har Outlook på din mobil.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp!

Last updated: 2023-06-06