Satt opp på Android 10

1. Start "E-post". Om du ikke har satt opp epostkontoer i appen fra før, gå videre til steg 4.

2. Inne i appen, trykk på tannhjulet (merket med rødt)

3. Trykk på "Legg til konto"

4. Om du ikke har noen epostkontoer allerede oppsatt i E-post appen, vil denne være den første siden.

Her velger du "andre".

5 .Fyll inn e-postadresse og passord. Velg "Manuelt oppsett" og trykk "Neste".

6. Velg om du ønsker å sette opp POP3-konto eller IMAP-konto. I denne guiden benyttes IMAP.

Oppsettet for POP3 er nesten identisk som for IMAP.

7. Brukernavnet er hele e-postadressen. Passord er ferdig utfylt.

• IMAP-server: mail.nordhost.no
    • Hvis du har valgt POP3-konto vil den også være: mail.nordhost.no

Sikkerhetstype: SSL

• Port: 993

• SMTP-server: mail.nordhost.no
  • Sikkerhetstype: SSL
  • Port: 465
  • Hak av for "Krever godkjenning for å sende e-post"
  • Brukernavn og passord er samme som for innkommende server, ferdig utfylt.

Klikk på "Logg på" og din konto skal være klar til bruk.