Windows: Hvordan setter jeg opp e-post i Live Mail? --

I denne veiledningen viser vi deg enkelt hvordan du setter opp e-post i programmet Windows Live Mail.

Før du kan sette opp en e-post konto må du opprette e-post kontoen i kontrollpanelet DirectAdmin.

Start programmet og velg "Kontoer" fra menyen på toppen.

Trykk deretter på ikonet med "@+ E-post". Det startes da en veiviser som du må følge for å legge inn korrekt informasjon.

På den første siden av veiviseren fyller du inn e-post, passord og visningsnavn.

E-post og passord settes opp i DirectAdmin, mens visningsnavnet kan for eksempel være navnet ditt eller "Min Bedrift AS".

Hak også av for "Husk dette passordet" og "Konfigurer serverinnstillinger manuelt".

Trykk neste.

På denne siden skal du fylle inn informasjon som vist under. Bytt ut webX med den serveren du ligger på.

Hvis du er usikker på hvilken server du ligger på kan du benytte webmail søket på siden vår for å se hvilken URL/ adresse du blir sendt videre til.

Det er viktig at all informasjon er fylt ut korrekt for at e-posten skal virke.

Klikk på neste.

Din konto er nå klar til bruk. Det kan være lurt å sende en test e-post til seg selv for å se at alt fungerer.

Husk at POP e-post lagrer e-post på serveren dersom du ikke ber e-post programmet ditt om å slette den.

Vi anbefaler at e-post lagres 7-14 dager på server og deretter slettes. For å endre denne instillingen kan du gå til menyvalget "Kontoer" -> "Egenskaper" -> Velg fanen "Avansert". Hak av i programmet under "Levering" som vist under:

Klikk "Bruk" og "OK" for å lagre instillingene.

Dersom du har spørsmål eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.