Windows: Hvordan lage filter for spam i Outlook? Print

• 2

På vår server kjører vi en rekke filter for å hindre spam/søppelpost og virus i å nå fram til din e-post boks.

Det siste leddet i rekken er SpamAssasine som tagger mistenkelig e-post som spam ved å legge til et felt i headeren som følger: "X-Spam-Flag". Denne blir satt til "NO" dersom det ikke er spam og til "YES" dersom det er e-post som mistenkes å være spam.

For å aktivere denne i Microsoft Outlook 2010 må man gjøre som følgende:

Starte Outlook 2010, og trykke på ikonet "regler".

Der velger du "lag regel"

Her trykker du på knappen "avanserte alternativ"

Her velger du og haker av "med bestemte ord i meldingshodet"

Her klikker du på den blå teksten "bestemte ord".

Og skriver inn X-Spam-Flag: YES, trykk "legg til", og "OK".

Trykk så på neste, får da skal du velge hvor disse epostene skal.

Merk og hak av "flytt den til mappen angitt"

I vinduet "trinn 2" klikker du på den blå teksten "angitt".

Og velger ønsket mappe, i dette tilfellet "søppelpost"

Da er det bare å trykke kanppen "fullfør" som gjenstår.