Artikler

Annet: Bytte PHP versjon I denne guiden viser vi deg hvordan du endrer versjon av PHP for ditt domenenavn. Logg inn på... Annet: Oversikt over funksjoner i kontrollpanelet Her kan du se oversikt over funksjoner i kontrollpanelet vårt. Dette bildet er tatt med pakken... Applikasjoner: Slik installerer du applikasjoner på ditt webhotell I denne veiviseren vil vi vise hvordan man installerer applikasjoner på ditt domenenavn hos oss... DNS: Administrer DNS-innstillinger (sonefil) I denne veiviseren vil vi vise deg hvordan du administer din sonefil for å legge til eller fjerne... Database: Endre passord for databasebruker I denne guiden viser vi hvordan du bytter passord for en databasebruker. Først må du logge inn på... Database: Opprett ny database. I denne guiden viser vi hvordan du oppretter en ny database på ditt webhotell.1. Først må du... Error: Can not manage service/ error message. Om du logger inn i systemet for å administere noen av dine tjenester og får feilmelding "no data... Filer: Bruke filbehandler i kontrollpanelet Her viser vi hvor du finner filbehandleren i kontrollpanelet. Logg på kundeweb. Klikk på... Filer: Nullstille passord for systembruker (SSH/SFTP) I denne guiden viser vi hvordan du finner informasjon du trenger for å koble til med SSH/SFTP og... Filer: Opprette ekstra SFTP-brukere På din konto er det mulig å opprette ekstra SFTP-kontoer. I denne guiden viser vi hvordan du... Filer: Opprette/gjenopprette sikkerhetskopi I denne guiden viser vi hvordan du oppretter og gjenoppretter en sikkerhetskopi i kundeweb.... Flytting: Flytting av e-post til ditt webhotell hos Nordhost I DirectAdmin har vi installert verktøyet «IMAPSync» som gjør det enkelt å flytte innhold fra... Flytting: Gratis flytting av din webside til Nordhost Dersom du har en webside som benytter Wordpress, Joomla, Drupal, Magento eller andre CMS... Logger: Slik ser du besøks- og feilmeldingslogger for ditt domenenavn (DA) I denne guiden viser vi hvor du finner loggene fra webserveren på ditt domenenavn. Logg inn på... ModSecurity: Legge til unntak ModSecurity er en Web Application Firewall (WAF) som kjører på serverne våre. Denne har som mål å... Other: Create new sub domain. This guide will show you how to create a new subdomain on your account. First of all you need to... Other: Forward domain name to other URL. This guide will show you how to create a redirect for your domain name. First of all you need to... SSL: Installasjon av Let’s Encrypt SSL sertifikat. Bruk denne veiviseren for å aktivere gratis Let’s Encrypt SSL Sertifikat på ditt domenenavn.... SSL: Tvangsstyre http til https I denne guiden vil vi vise to måter å tvangsstyre http til https (sikker tilkobling). Før du... Weebly: Kom i gang med vår nettsidebygger I denne guiden viser vi hvordan du kommer i gang med Weebly, vår nettsidebygger. For å starte... Wordpress: Manuelt deaktivere plugins I denne guiden viser vi deg hvordan du manuelt kan deaktivere en Wordpress-plugin dersom du ikke... Filer: Hvordan laster jeg opp filer med FTP/SFTP? ** Denne guiden er en forenklet versjon for hvordan du laster opp filer til ditt område på server... Filer: Innlogging med SSH I denne guiden viser vi hvordan du logger på med SSH. Før du starter må du nullstille passord for...